Back to All Events

VERNISSAGE: Heikki Sivonen "Neither Fish Nor Fowl"

Heikki Sivonen (s.1985) maalaa expressionistisia muotokuvia, jotka puhuttelevat ja pysäyttävät ajattelemaan. Hän on tunnettu rohkeasta värienkäytöstä ja hahmoista, joiden katseissa on aitoa tunnetta. Jo muutamalla siveltimenvedolla ne heräävät hengittäen eloon. Heikin tausta on graafisessa suunnittelussa ja markkinoinnissa. Häntä pidetään yhtenä lahjakkaimmista ja lupaavimmista nuorista taiteilijoista.

NEITHER FISH NOR FOWL tutkii ihmisyyttä. Se kertoo ihmisistä, jotka eivät halua puristaa elämäänsä valmiisiin lokeroihin, vaan määritellä itse omat vapautensa rajat. Näyttely koostuu Heikin ennenjulkaisemattomista taideteoksista, jotka hän on työstänyt tätä näyttelyä varten. Maalaukset ovat öljy- ja akryyliväritöitä.

In English:

Heikki Sivonen (b.1985) is an expressionist portrait painter whose artwork cannot be overlooked. He is known for his bold and colorful portraits which eyes are filled with genuine emotions. With only a few brush strokes he’s able to bring them alive. Heikki’s background is in marketing and graphic design. He is one of Finland’s most talented and promising young artists.

NEITHER FISH NOR FOWL explores humanity. It tells a story about human beings who don’t want to be labeled. A story about setting their own limits of freedom. The exhibition consists of unpublished artworks, which Heikki has specifically created for this show. The paintings are worked with oil and acrylics. 

Svenska:

Heikki Sivonen (f. 1985) målar expressiva porträtt som tilltalar och får en att stanna upp. Känd för sina starka färgval och karaktärer vars blickar hyser äkta känsla. Med ändast några penseldrag lyckas han väcka sina målningar i liv. Heikkis bakgrund ligger i grafisk formgivning och marknadsföring. Han anses även vara en av de mest lovande och begåvade unga konstnärer i dag.

Neither fish nor fowl undersöker mänsklighet. En berättelse om människor som vägrar låta sig klämmas in i färdiga former. Människor som bestämmer själva över sina gränser om frihet. Utställningen består av nya verk som Heikki målat specifikt för denna utställning. Målningarna är i akryl och olja.

Earlier Event: June 2
VERNISSAGE Take-Away Exhibition