Back to All Events

Taiteiden yö / The Night Of The Arts


Heikki Sivonen & Tanja Is // Awake Collective

Taiteiden yönä Awake Collective kutsuu paikan päälle tutustumaan taiteilijoiden työskentely prosessiin. Elokuun näyttely "Neither Fish Nor Fowl" koostuu voimakkaista muotokuvista, jotka pysäyttävät katselijan. Tulemalla paikalle pääset seuraamaan teoksen valmistumista ja tutustua Heikin uniikkiin prosessiin havannoida mallia ja luoda taidetta.

Heikin lisäksi paikalle on kutsuttu kuvataiteilija Tanja Is, jonka teokset syntyvät mystiikasta, kansantarinoista ja tuonpuoleisesta. Rankoista ristipistoistakin tunnettu taiteilija kirjoo uutta teostaan Awaken tiloissa 19-21 välisenä aikana.


Awake Collective invites you to come and experience the process of art making on the night of the arts. The exhibition "Neither Fish Nor Fowl" consists of strong portraits with an immense intensity. Heikki Sivonen will be present at the gallery working on a new portrait. By stopping by you can witness the unique process of a portrait being created.

Another artist will also be creating along side Heikki. Artist Tanja Is creates art inspired by mystics, folklore and the unknown. She will be working on her famous morbid needlepoint pieces from 7PM to 9 PM at the gallery.